Foutmelding

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in FieldCollectionItemEntity->fetchHostDetails() (regel 422 van /srv/home/prachtigflowerartnl/domains/prachtigflowerart.nl/htdocs/www/sites/all/modules/field_collection/field_collection.module).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (regel 3161 van /srv/home/prachtigflowerartnl/domains/prachtigflowerart.nl/htdocs/www/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (regel 127 van /srv/home/prachtigflowerartnl/domains/prachtigflowerart.nl/htdocs/www/sites/all/modules/ctools/ctools.module).

je dag wordt nog mooier met bloemwerk van PRACHTIG!

De mooiste dag van je leven: de trouwdag! Een beeldschone jurk, een stoer trouwpak, een romantische locatie en heerlijke taart. Op deze onvergetelijke dag mogen prachtige bloemen niet ontbreken!

Het bruidsboeket

Elk bruidsboeket van PRACHTIG is altijd een unieke creatie. Geen boeket uit een boek, maar voor jou persoonlijk ontworpen. Het wordt gekenmerkt door stijl, persoonlijkheid, kwaliteit en puurheid. Het boeket is in principe draadgebonden. Anders dan anders, maar voor een gewone prijs.

Bloemdecoraties

PRACHTIG verzorgt “prachtige” bloemdecoraties voor je huwelijksdag. Je trouwdag wordt zo een dag vol bloemen. Overdag kleurrijk, romantisch, of juist stijlvol , stoer, modern, of  klassiek. Altijd is de keuze persoonlijk en aangepast aan jullie wensen. Bloemdecoraties.. voor in het gemeentehuis, in de kerk, op de trouwauto, en bij de dinertafel. Speciaal voor jou ontworpen corsages, strooibloemen, of een klein boeketje voor het bruidsmeisje. Alles is mogelijk bij PRACHTIG!

Werkwijze

Vooraf heb je twee keer een gesprek. In het eerste gesprek worden al je wensen voor het bloemwerk op een rijtje gezet. Er wordt gekeken naar kledingstijl van bruid en bruidegom. Dit vormt de basis van het ontwerp van het bruidsboeket. Kleur en mogelijkheden van de bloemen worden besproken. Voor de tweede afspraak wordt er een Moodbord met een schets van het bruidsboeket gemaakt.In dit gesprek worden de definitieve keuzes en afspraken gemaakt. De prijsopgave wordt hierna via de mail aan je gestuurd.